Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Datum a čas

Dnes je středa, 17. 1. 2018, 6:29:39

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 1
DNES: 49
TÝDEN: 484
CELKEM: 127392

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

 

15. ledna - 19. ledna 2018

Pondělí
přesnídávka houska s hermelínovou pomazánkou, rajče, mléko, jablko (1,7)
oběd květáková polévka (1,3); fazole v tomatě, chléb, čaj (1)
svačina chléb s máslem, ředkvičky, mléko (1,7)
ředkvičky

Úterý
přesnídávka chléb s pomazánkou z olejovek, švédský čaj, mandarinka (1,4,7)
oběd drůbková polévka s jáhlami (1,9); vepřové maso v mrkvi, brambory, minerálka (1)
svačina selský rohlík (rohlík) s pomazánkovým máslem s pažitkou, kakao (1,3,6,7)
mandarinka

Středa
přesnídávka dalamánek s vaječnou pomazánkou, malkao, banán (1,3,6,7)
oběd hovězí polévka s celestýnskými nudlemi (1,3,7,9); rizoto z vepřového masa a zeleniny, salát z čínského zelí (7)
svačina jogurtové knuspi, ovocný čaj (1,6,7)
banán

Čtvrtek
přesnídávka rohlík s tvarohovou pomazánkou s mrkví, okurka, granko, pomeranč (1,7)
oběd drožďová polévka (1,3,9); plovdivské maso, kolínka, sirup (1,7)
svačina šlehaný tvaroh, čaj (7)
mrkev

Pátek
přesnídávka slunečnicový chléb s čočkovou pomazánkou, bikava, jablko (1,6,7,11)
oběd hrstková polévka (1,9); pečené kuře, bramborová kaše, džus (7)
svačina domácí bábovka, kakao (1,3,7)
kuře

 

Pitný režim zajištěn po celý den.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Iveta Vrbická
vedoucí stravovny

Jana Zapletalová
hlavní kuchařka

 

alergeny